MŪSŲ PRODUKTAI

Home/MŪSŲ PRODUKTAI
  • Liofilizacija - tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Liofilizuoti produktai išlaiko savo formą, kvapą, skonį, sandariai uždarius galima laikyti praktiškai neribotą laiką. Mėlynės yra natūralus antibiotikas, kuris neturi šalutinio poveikio ar kontraindikacijų, padeda gaminti organizme melatoniną, kuris būtinas imuninei sistemai palaikyti, normalizuoja viduriavimą ir vidurių užkietėjimą, skatina opų gijimą. Mėlynės padeda normalizuoti cukraus kiekį kraujyje, todėl tinkamas valgyti diabetikams. Mėlynėse gausu pektinų, pigmentų, vitaminų (C, B1, B2, P, PP), geležies, mangano, kalio, fosforo.
  • Liofilizacija - tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Liofilizuoti produktai išlaiko savo formą, kvapą, skonį, sandariai uždarius galima laikyti praktiškai neribotą laiką. Šaltalankių uogos turi daug C, PP, B vitaminų, folio rūgšties, gliukozės, geležies, mangano, daug vitamino E, kuris saugo odą nuo senėjimo, žalingo saulės spindulių ir laisvųjų radikalų poveikio. Stabdo aterosklerozės vystymąsi, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, gerina žarnyno veiklą, po didelių fizinių ar emocinių krūvių atnaujina nervų sistemą. Šaltalankių uogos plečia širdies, smegenų kraujagysles, intensyvina kraujo apytaką, mažina kraujo spaudimą, stiprina organizmo priešinimąsi infekcijoms, spartina kraujo krešėjimą, normalizuoja kraujospūdį. Šaltalankių uogos yra patikima profilaktinė ir gydomoji priemonė nuo avitaminozės, turi daug enzimų, kurie stiprina imuninę sistemą.  
  • Liofilizacija - tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Liofilizuoti produktai išlaiko savo formą, kvapą, skonį, sandariai uždarius galima laikyti praktiškai neribotą laiką. Spanguolės - puiki šlapimą varanti priemonė, nepašalinanti iš organizmo kalio. Uogose yra vitamino C, B2, B6, P, A, folio rūgšties. Labai įvairi mineralinė uogų sudėtis – iš viso rasti 25 mineraliniai elementai: kalis, fosforas, kalcis, magnis, manganas, geležis, varis, jodas ir kt. Spanguolės taip pat turi betaino, kuris padeda gydyti opas, mažina cholesterolio kiekį kraujyje. Uogose gausu fenolinių junginių, kurie yra puikūs antioksidantai, stiprina kapiliarus, skatina tulžies išsiskyrimą, mažina uždegiminius procesus. Spanguolės taip pat sureguliuoja hormonų pusiausvyrą organizme.
  • Skanėstai - tai rankų darbo, natūralūs, mažai kaloringi produktai. Jie pagaminti iš lietuviškų, kruopščiai atrinktų vaisių, uogų bei daržovių, naudojant džiovinimo šaltyje technologiją, kurios dėka skanėtuose išsaugotos biologiškai vertingos medžiagos, vitaminai ir fermentai.
  • Beržų sula – viena geriausių natūralių priemonių, gerinančių medžiagų apykaitą, teigiamai veikia skrandžio veiklą. Į beržų sulos sudėtį įeina vitaminai, fruktozė, organinės rūgštys, taninai, fermentai ir fitoncidai, kurie pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Beržų sula galima įveikti depresiją, išsiblaškymą ir vitaminų stygių. Ši beržų sula praturtinta liofilizuotais šaltalankiais. Liofilizacija - tai tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o skonį, visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Šiame produkte susijungia visos teigiamos beržų sulos ir šaltalankio uogų savybės.
  • Beržų sula – viena geriausių natūralių priemonių, gerinančių medžiagų apykaitą, teigiamai veikia skrandžio veiklą. Į beržų sulos sudėtį įeina vitaminai, fruktozė, organinės rūgštys, taninai, fermentai ir fitoncidai, kurie pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Beržų sula galima įveikti depresiją, išsiblaškymą ir vitaminų stygių. Ši beržų sula praturtinta liofilizuotomis avietėmis. Liofilizacija - tai tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o skonį, visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Šiame produkte susijungia visos teigiamos beržų sulos ir aviečių uogų savybės.
  • Natūralus svarainų sirupas.